top of page

THE TEAM

DinnerShow2023_Hope.jpg
DinnerShow2023_Liam
DinnerShow2023_Ela.jpg
DinnerShow2023_Quyen.jpg

QUYEN NGUYEN
Danser

TIEN MINH PHAM
Danser

INGER LISE HOPE

Produsent, regissør og artist

Inger Lise Hope har siden hun var liten vært å se på utallige scener og smeltet mange hjerter med sin klokkeklare stemme og formidlingsevne.

Hennes navn ble gjerne ekstra godt kjent etter vinteren 2015 da hun spilte hovedrollen som skjønnheten ”Belle” i Disney-musikalen «Skjønnheten & Udyret» i Sandnes kulturhus.

 

Hun er også aktuell med egen musikk og slapp sitt debut-album februar 2019 og nå sist albumet "Sugar Is Fine" sammen med sin mann under bandnavnet Davidsen/Hope i 2022.

Hun blir våren 2023 å se i hovedrollen som "Maria" i en av hennes yndlingsmusikaler "Sound of Music" i Sandnes Kulturhus.

Inger Lise har alltid hatt en drøm om å sette opp sitt eget show, og er stolt produsent og regissør av Starlight Dinnershow.

LIAM PENTLAND
Medprodusent, koreograf og danser

Liam Pentland er danser/koreograf fra Manchester som har sin danseutdannelse fra «The Hammond School of Dance».
Etter å ha danset for bla. BBC, BMW Campaign og koreografert for “The Lottery Campaign”, for å nevne noe, ble han mer og mer kjent for sine koreografier og begynte som følge av dette å undervise på workshops rundt i England. Kan nevne både Londons “Studio 68” og “Pineapple Dance Studios”, pluss mange fler. 

Liam underviste den vel kjente “HDI Dance Camp” i 2012 og har siden dette hatt workshops bade i Portugal, Spania, Italia, Polen, Norge og Israel. 

Siden 2017 har Liam vært dansepedagog på Steps Dansestudio i Stavanger og The Core i Sandnes.

ELA OSIEJEWSKA
Medprodusent, koreograf og danser

Ela Osiejewska er danser/koreograf fra Poland som begynte sin karriere i 2006 på “Fair Play Studio”. Ikke lenge etter dette ble hun medeier og kunstnerisk direktør på “YOUCANDOIT Dance Studio”. Ela har arbeidet som danser og koreograf i mange prosjekt rundt om i verden og undervist ved flere anerkjente dansestudio i Polen, Norge, England og Italia og utvikler hele tiden sine ferdigheter på en rekke workshops i Europa og USA.

Som bevis på sin sterke tilknytning til dansen, ble hun i 2015 en av vinnerne av MAJ Program Auditions, valgt blant danse-lærere fra hele verden. 
Ela underviser også nå på Steps Dansestudio i Stavanger og The Core i Sandnes.

REBEKKA STUMPF
Danser

DinnerShow2023_04_WEB.jpg

HOANG VY LE
Danser

bottom of page