ARTISTENE

INGER LISE HOPE

Produsent, regissør og artist

Inger Lise Hope har siden hun var liten vært å se på utallige scener og smeltet mange hjerter med sin klokkeklare stemme og formidlingsevne.

Hennes navn ble gjerne ekstra godt kjent etter vinteren 2015 da hun spilte hovedrollen som skjønnheten ”Belle” i Disney-musikalen «Skjønnheten & Udyret» i Sandnes kulturhus.

 

Hun er nå også aktuell med egen musikk og slapp sitt debut-album februar 2019.

Inger Lise har alltid hatt en drøm om å sette opp sitt eget show, og er nå stolt produsent og ressigør av Starlight Dinnershow.

SVEIN ANDRÈ DAVIDSEN OLSEN

Co-produsent, forfatter og artist

Svein Andrè har levd som musiker i over 10 år og har gitt ut egen musikk sammen med sitt band BOHEM, og for noen år tilbake med Pepper Garden.

Han er en fantastisk låtskriver med et enormt tekstforfatter talent.

Etter mange år i bransjen kan han nå også krysse av som co-produsent og forfatter av Starlight Dinnershow.

ELA OSIEJEWSKA
Koreograf og danser

Ela Osiejewska er danser/koreograf fra Poland som begynte sin karriere i 2006 på “Fair Play Studio”. Ikke lenge etter dette ble hun medeier og kunstnerisk direktør på “YOUCANDOIT Dance Studio”. Ela har arbeidet som danser og koreograf i mange prosjekt rundt om i verden og undervist ved flere anerkjente dansestudio i Polen, Norge, England og Italia og utvikler hele tiden sine ferdigheter på en rekke workshops i Europa og USA.

Som bevis på sin sterke tilknytning til dansen, ble hun i 2015 en av vinnerne av MAJ Program Auditions, valgt blant danse-lærere fra hele verden. 
Ela underviser også nå på Steps Dansestudio i Stavanger og House of Dance i Sandnes.

LIAM PENTLAND
Koreograf og danser

Liam Pentland er danser/koreograf fra Manchester som har sin danseutdannelse fra «The Hammond School of Dance».
Etter å ha danset for bla. BBC, BMW Campaign og koreografert for “The Lottery Campaign”, for å nevne noe, ble han mer og mer kjent for sine koreografier og begynte som følge av dette å undervise på workshops rundt i England. Kan nevne både Londons “Studio 68” og “Pineapple Dance Studios”, pluss mange fler. 

Liam underviste den vel kjente “HDI Dance Camp” i 2012 og har siden dette hatt workshops bade i Portugal, Spania, Italia, Polen, Norge og Israel. 

Siden 2017 har Liam vært dansepedagog på Steps Dansestudio i Stavanger og House of Dance i Sandnes.

LOUISE REVHAUG
Danser

Louise Revhaug er en 19 år gammel danser fra Sandefjord. Hun har hatt flere ulike danseoppdrag og undervist siden hun var 16 år. Hun har blant annet koreografert for Sandarcupen og danset for pop/rap gruppen «Meludo». Hun koreograferte og danset også i musikkvideon «Svak» til duoen SOMA.
 

Louise bor for tiden i Stavanger å underviser og trener på «House of Dance» samtidig som hun deltar på ulike workshops for å utvikle seg.

TONY NGUYEN
Danser

Tony Nguyen (NO) har bakgrunn i dans gjennom 3 år på danselinjen på Lundehaugen vgs. Han har danset i GLOW Dance Company siden 2011 og er med i Kidz Dance Crew hvor han også er koreograf til Kidz forestillingene.
Tony har koreografert for Gosenrevyen i mange år og var i 2008 representant for «Stavanger Europeisk kulturhovedstad» i Liverpool.
I 2011 representerte han «Sandnes kulturby» på Stortinget og var året etterpå med i Mods-musikalen «Revansj!» som ble satt opp i nye Stavanger konserthus. Han har også vært medeier i dansestudioet «House of Dance» i Sandnes.