top of page

TEAMET

p1.jpg

INGER LISE HOPE

Produsent, regissør og artist

Inger Lise Hope har siden hun var liten vært å se på utallige scener og smeltet mange hjerter med sin klokkeklare stemme og formidlingsevne.

Hennes navn ble gjerne ekstra godt kjent etter vinteren 2015 da hun spilte hovedrollen som skjønnheten ”Belle” i Disney-musikalen «Skjønnheten & Udyret» i Sandnes kulturhus.

 

Hun er også aktuell med egen musikk og slapp sitt debut-album februar 2019 og nå sist albumet "Sugar Is Fine" sammen med sin mann under bandnavnet Davidsen/Hope.

Inger Lise har alltid hatt en drøm om å sette opp sitt eget show, og er nå stolt produsent og regissør av Starlight Dinnershow.

p6.jpg

LIAM PENTLAND
Medprodusent, koreograf og danser

Liam Pentland er danser/koreograf fra Manchester som har sin danseutdannelse fra «The Hammond School of Dance».
Etter å ha danset for bla. BBC, BMW Campaign og koreografert for “The Lottery Campaign”, for å nevne noe, ble han mer og mer kjent for sine koreografier og begynte som følge av dette å undervise på workshops rundt i England. Kan nevne både Londons “Studio 68” og “Pineapple Dance Studios”, pluss mange fler. 

Liam underviste den vel kjente “HDI Dance Camp” i 2012 og har siden dette hatt workshops bade i Portugal, Spania, Italia, Polen, Norge og Israel. 

Siden 2017 har Liam vært dansepedagog på Steps Dansestudio i Stavanger og The Core i Sandnes.

p2.jpg

ELA OSIEJEWSKA
Medprodusent, koreograf og danser

Ela Osiejewska er danser/koreograf fra Poland som begynte sin karriere i 2006 på “Fair Play Studio”. Ikke lenge etter dette ble hun medeier og kunstnerisk direktør på “YOUCANDOIT Dance Studio”. Ela har arbeidet som danser og koreograf i mange prosjekt rundt om i verden og undervist ved flere anerkjente dansestudio i Polen, Norge, England og Italia og utvikler hele tiden sine ferdigheter på en rekke workshops i Europa og USA.

Som bevis på sin sterke tilknytning til dansen, ble hun i 2015 en av vinnerne av MAJ Program Auditions, valgt blant danse-lærere fra hele verden. 
Ela underviser også nå på Steps Dansestudio i Stavanger og The Core i Sandnes.

p7.jpg

TIEN MINH PHAM
Danser

Tien Minh Pham har danset siden 2008 og vært involvert i flere lokale produksjoner som f.eks. «Jungelboken 2099» (2009-2010), «Mysteriet på Stavangeren»(2016) og «Gosenrevyen» (2016-2019).


Tien ble våren 2015, etter en audition med deltakere verden over, plukket ut til å være en av "Rich Boyz" - familien som ble grunnlagt av Rob Rich i 2013 og har i den forbindelse deltatt i produksjoner og oppvisninger i utlandet med dem.

Han var også medkoreograf på forestillingen "Neede" av Glow Dance Company og underviser nå ved Steps dansestudio i Stavanger og The Core i Sandnes.

p3.jpg

HOANG VY LE
Danser

Vy har bachelor i utøvende dans fra Universitetet i Stavanger og studerer nå praktisk-pedagogisk utdanning. Hun har tidligere gått på danselinjen ved Vågen videregående skole, og deltok i Vågen dansekompani 2015-2016. Hun gikk så på Spin Off Forstudium i dans i Oslo 2016-2017. 

Vy har vært med som danser i KidZ Crew med «KidZ presents THE JOURNEY 2014».

Hun var i tillegg med i Reloaded Crew med showene «Reloaded Evolution 2015» og «Reloaded The Last Chapter 2016».

 

I 2018 var hun med Radix Crew og representerte Norge i «International Youth Dance Festival» i Macao.

p5.jpg

QUYEN NGUYEN
Danser

Quyen er utdannet dansepedagog fra Universitetet i Stavanger 2013.

Han har vært en del av Glow Dance Company siden 2008 og har også vært med i "Kidz" oppsetningene siden starten.

Quyen har også undervist ved Steps Dansestudio i flere år.

p4.jpg

LINN JIHE PARK SKÅRA
Danser

Linn Jihe har danset helt siden hun var liten og som 14 åring startet hun undervisningskarrieren med danseklasser for barn i nabolaget.

Videre tok hun utdannelsen på Lundehaugen/Vågen videregående skole hvor hun spesialiserte seg innen ballett, moderne og jazz.

 

Til sammen har hun over 10 års erfaring med undervisning hos blant annet Bente & Oli Norsk Showskole, Steps og House of Dance.

Linn Jihe har koreografert, medvirket og deltatt i flere ulike revyer, forestillinger og oppsett i området. Hun deltar jevnlig på ulike camper og workshops både inn- og utland for å stadig finne nye måter å utvikle seg på.

I dag underviser Linn Jihe og er administrativ medarbeider hos The Core Dansestudio, samtidig som hun tar en bachelor på UiS.

bottom of page